Prachtige ” Jubileum” Champagne en andere feestelijke ”bubbels” te koop: Vandeklasnaarhetglas bestaat 5 jaar!

Met het  diploma vinologie op zak, besloot ik in november 2012 dit  1-persoonsbedrijfje op te zetten en begon ik mijn kelder te vullen.. . We zijn nu  5 jaar verder en een geschikter moment- met de feestdagen in het vooruitzicht- om Franse bubbelwijnen in de schijnwerper te zetten, kan ik me niet bedenken! Fransen laten geen kans onbenut een fles Champagne of Crémant te openen: ik volg hen graag.  Het zijn de meeste ideale wijnen om in te zetten bij een buffet, als aperitief met allerlei kleine hapjes, om een feestelijke gebeurtenis kracht bij te zetten of …om cadeau te geven. 

Voilà donc mijn Jubileum Champagne: een volle, rijke Brut ( Blanc de noirs ! ) met een frisse ondertoon! In november en december te koop voor €20,00 ipv €22,00 . Gault et Millau 15/20 !

Verder opnieuw in voorraad de drie prachtige, verfijnde Champagnes van Yann Alexandre ! Mijn ” coups de coeur ‘!

Wie kiest voor een goede Crémant zal weer blij zijn met mijn bekende, meest verkochte Crémant uit de Elzas.

Twee nieuwe Crémants d’Alsace ( Aimé Stentz) liggen op u te wachten: een Rosé Brut en de bijzondere Equinoxe die 30 maanden heeft liggen rijpen en zich kan meten met een goede Champagne! Beide bio! Alle bijzonderheden, tips  en prijzen in Nieuwsbrief 3!