Workshop Tradition

Aan het werk op een wijnworkshop bij VandeKlasnaarhetGlas? U leert, door een  eenvoudige proefnotitie te maken, geuren en smaken te analyseren en benoemen, kwaliteit te beoordelen en het karakter van de wijnen te ontdekken. Bovendien krijgt u de nodige informatie over verschillende Franse wijngebieden, druivenrassen, etiketten, domeinen waar de wijnen vandaan komen en wijn-spijs tips. Wilt u uw kennis van Franse wijnen vergroten en op een gezellige, ontspannen manier wijnen vergelijken en proeven in een kleine groep? Dan is een huiskamer-wijnworkshop Tradition iets voor u! workshop

Het programma verloopt als volgt: .

-Inleiding met een bubbelwijn
-Vergelijken van een serie witte en rode AOC-wijnen
-Afsluiting met een AOC dessertwijn

Elke wijn wordt vergezeld van een passend hapje,zodat u een goed idee krijgt van de combinatie-mogelijkheden van de wijnen.

Totale duur van dit programma : ongeveer 2,5 uur. Na afloop bestaat de mogelijkheid wijn te kopen.

Wijnworkshops zijn meestal thema-of seizoen gericht.

U kunt zich aanmelden als groep of  aansluiten op een geplande ochtend, middag of avond. Zie voor data de Nieuwsbrief of pagina Nieuws.

Bij een groepsgrootte van 8 deelnemers bedragen de kosten voor een workshop Tradition (inclusief bijpassende hapjes) €17,50 p p. op locatie Kapelle.

Voor een proeverij of wijnarrangement bij u thuis, een variant op de workshop Tradition en/of andere vragen, kunt u vrijblijvend contact opnemen via contact of bellen.  Logo